Tanácsadás

Ügyviteli folyamatok felmérése, interjúk lefolytatása a cégvezetőkkel és az általuk kijelölt területek szakembereivel / vezetőivel, s amennyiben szükséges javaslat tétel az adatáramlás / adatfeldolgozás optimalizálásra. Egyedi igények feltárása, megjelenítése a szervezési dokumentációban. Céges központi adattárház tervezése. Technikai eszközpark méretezése a feladathoz, a lehetőségekhez és a jövőbeli tervekhez igazítva.

Az integrált informatikai rendszerek bevezetésénél az egyik legfontosabb sikertényező a felhasználók számára átadott tudás eredményessége és hatékonysága. A vállalati tudásmenedzsment olyan értékteremtő folyamat, mely az információk előállítását, tárolását, szervezését, elérhetőségét és felhasználását fogja át. Az integrált informatikai rendszerek csak az információk elérhetőségét teszik lehetővé, a tudássá konvertálásukhoz az ahhoz szükséges képességek fejlesztése is szükséges.

A vállalati tudásbázis feltárását segítjük a különböző szakterületek kijelölt munkatársaival folytatott interjúk keretében, amelyek alapján készítjük el a célterületekre a bevezetési rendszertervet.