Oktatás - Rendszerbeveztés

Az általunk forgalmazott programokhoz

A MAJUKOSOFT feladata

A bevezetést projekt ütemterv alapján, projektmenedzseléssel végezzük, Partnerünkkel közösen alakítjuk ki a projekt megkezdése előtt.

Alkalmazási szintű képzést és konzultációt biztosítunk az oktatási tervben meghatározott szakemberek részére.

Gondoskodunk a bevezetett rendszer követéséről és karbantartásáról.

Bevezetést támogató szervezői support meghatározása.

Projekt tagok kiválasztása, személyi feltételek biztosítása.

A rendszertervezés és bevezetés eredményessége érdekében szükséges, hogy a MAJUKOSOFT szakembereinek munkáját megfelelő ismeretekkel rendelkező helyi munkatársak támogassák. Az érdemi rendszer bevezetési munkáit természetesen cégünk végzi, a Partnerünk dolgozóit csak a szükséges mértékben szeretnénk terhelni:

Szükségesnek tartjuk, hogy a Partnernél a belső projekt-csoportjának legyen kinevezett vezetője.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy a menedzsment a bevezetési munkákat folyamatosan ellenőrizze, értékelje, a konfliktus helyzeteket rendszerszintű döntésekkel oldja fel.

Szervezett oktatás keretében a MAJUKOSOFT kiképzett oktató szakemberei betanítják a Megrendelő munkatársait célterületenként külön-külön oktatásokon a telepített ügyviteli szoftverek használatára. Célunk, hogy a felhasználót olyan helyzetbe hozzuk, hogy a szoftvereket az eltervezett módon használni legyenek képesek. Általános tájékoztató után, amely hivatott bemutatni az integrált vállalati informatikai rendszer környezetét, sajátosságait és eltéréseit a jelenleg használt rendszerrel szemben, helyszíni tesztkörnyezetben, a teljes munkafolyamatot átfogóan, a felhasználói jogosultságokat figyelembe véve, a Partner szervezetén belül az egyes feladatokat ellátó munkatársakra testre szabott módon folytatjuk le, a helyszínen.

Nagyon fontosnak tartjuk ehhez a közös munkafolyamathoz a megbízó tevékenységére jellemező teszt adatok felhasználását. Így az eredmények érthetőek, kontrolálhatóak, valamint a résztvevők számára beszédesek. A szoftverrendszerek adattárháza akkor a legértékesebb, ha valóságos információkat tárolnak. Ebben az esetben az eredmények nem torzulnak. Eredmény a vezetők, döntéshozók meghatározásai alapján beállított lekérdezések. Minden ezt megelőző tevékenységünk ezért történik.