Referenciák

Agroker és Agrokémia

Bólyi AGROKÉMIAI Kft. - Bóly

A kiskereskedelmi egységek kassza kapcsolatát alkítottuk ki a BONAFRAM Csoport S.A.P vállalatirányítási rendszeréhez a Bólyi AGROKÉMIA részére.

Dráva-MILK Mezőgazdasági ZRt. - Kaposfüred

Kereskedelmi tevékenységüket a SEPTOWIN vállalatirányítási rendszer segíti: Számlázás, Pénzügy-Számvitel-Tárgyi eszköz modul.

Humánerőforrás kezelést a nexONBÉR program támogatja.

DUNA Horizont ZRt. - Gara

Az Áruforgalmi bonyolítás külön elemeiként még az Önköltség számítás és a Szerződés elszámolás a FORRÁS-SQL fejlesztőkörnyezetével egyedi programfejlesztésként került kialakításra.

Sziget-AGROCHEM Agrokémiai Kft. - Szigetvár

A főtevékenységet a FORRÁS-SQL fejlesztőkörnyezetében kialakított Áruforgalmi bonyolítási rendszer segíti, amely feladást végez a FORRÁS-SQL standard ügyviteli modulok számára. A vállalatinformációs rendszer az alábbiakat használja: Pénzügy-Számvitel; Tárgyi eszköz.

Építőipar

Szabadics ZRt. - Zalakaros

A beruházási helyeken, amik jellemzően változó kültériek, oldottuk meg ipari kivitelű mobil a központtal rádiófrekvencián kommunikáló eszközökkel a következő feladatokat: raktárkészlet nyilvántartás; leltározás; kivitelezéshez tartozó alapadatok felrögzítése és feldolgozása munkafázisokra; üzemanyag felhasználás; személyek és gépek munkavégzésének nyilvántartása.

Fafeldolgozás

Filó Rezső Faipari Vállalkozó - Alsószenterzsébet

Külterületen, elsősorban erdőben történő munkavégzésre egy iparai IP52-es védettségű mobileszközre kért fejlesztést. Célja a Rönkátvételről helyben történő bizonylatnyomtatása volt. Így az alkalmazás vezeték nélküli mobil hőnyomtatóra készíti el az átvételi jegyet. A törzsek (szállító, fafajta, árak) számítógépen történő kialakítást követően letöltődnek a kézi mobil eszközre. Az itt létrehozott bizonylatokat további adatfeldolgozásre vissza lehet tölteni.

Húsipar, hús és húskészítmények kereskedelme

Jumbó Hús Kft. - Várdomb

A húsüzem Termeléskövetési és Áruforgalmi bonyolítás programját a FORRÁS-SQL fejlesztőkörnyezetében egyedileg kialakított programmal modelleztük ki.

KAFFKA Kft. - Kaposvár

Egyik legrégebbi partnerünknél modernizáltuk a FORRÁS.NET környezetben a meglévő teljes vállalatinformációs rendszert.
Ennek megfelelően az átállást könnyítette az ügyviteli folyamatok ismerete, amelyek újragondolását és a mai elvárásoknak megfelelő kiegészítését, megragadva a kínálkozó alkalmat, szervezési munkákat közösen kialakítva elvégeztük.
Így a standard pénzügy-számviteli rendszerrel együtt történt meg az Áruforgalmi kereskedelmi rendszer éles indítása 2016 elején

Kapos TERNERO Kft. - Hetes

A cég vágóhídja szakosodott kecske, juh és borjú feldolgozására, különleges igények szerint is. A folyamatok nyomonkövetését a FORRÁS-SQL fejlesztőeszközével dolgoztuk ki, speciálisan integrálva a mérési pontokat a Pécsi Mérlegstúdióval együttműködve, támogatva a kereskedelmi tevékenységet.

Kiss Katalin és Társa Bt. - Pécs

Az elvárásokat két plattformunk előnyeinek kiaknázásával oldottuk meg. A nagykereskedelmi tevékenységüket a FORRÁS-SQL általunk egyedileg kialakított Áruforgalmi bonyolítás rendszerével folytatják. Egyszeres adatbevitel mellett, a vállalatirányításhoz a SEPTOWIN alábbi moduljai lettek aktíválva: Pénzügy-Számvitel-Tárgyi eszköz; Mérleg-eredmény kimutatás; Vezetői információs; Iktató és archiváló. E SEPTOWIN modulokkal más jogi személyeknek is végeznek könyvelési szolgáltatásokat.

NOVRO Kft. - Pécs

Új tevékenység indítása indikálta a termeléselszámoltatás megvalósítását FORRÁS.NET környezetben 2015 utolsó negyed évében. Ehhez a hűtőházban ipari körülmények közt működő mobil alkalmazást illesztettünk, amely a raktározásban, árukiadásban és leltározásban segíti partnerünk munkáját. Ezzel összhangban közös platformra helyeztük az újra gondolt Kereskedelmi Áruforgalmi tevékenységet és a standard pénzügy-számviteli modulokat is.

Pa-Rol Kft. - Borsodnádasd

A fő tevékenységre egyedi fejlesztéssel készítettünk FORRÁS.NET Áruforgalmi kereskedelmi bonyolítás programot, amely a standard FORRÁS.NET Pénzügy-Számviteli rendszer felé szolgáltat forgalmi adatokat.

RemBó Kft. - Pécs, Reménypuszta

A BONAFARM Csoport tagjaként a szárnyas baromfifeldolgozó Termeléskövetés és elszámoltatási, Áruforgalmi bonyolítás programrendszerét egyedi fejlesztéssel a FORRÁS-SQL fejlesztőeszközével készítettük.

Ipar

GET Kft. - Fonyód

Saját gyártású termékeket is forgalmaznak, ennek megfelelően az egyedileg kialakításra került Áruforgalmi bonyolítás rendszer elé egy termelési tevékenységet követő modul is kifejlesztésre került. A szervezésnél kiemelten kellett még kezelni a következőket: Ellátási láncmenedzsment; Készletgazdálkodás; Logisztika; Szolgáltatás és Projektmenedzsment, valamint az Ügyfélkapcsolatok kezelését. A FORRÁS-SQL környezetben kifejlesztett egyedi rendszerhez a standard Pénzügy-Számvitel és Tárgyi eszköz modul is csatlakozik. A raktárakban és termelési helyeken kéziszámítógépekkel támogatjuk a tevékenységet: szállítói bevételezés, árukiadás, saját termeléshez összekészítés, leltározás-rovancsolás. Az ügyviteli munkákat még Elektronikus iratkezélés ás Intranet támogatja.

NIVO-VAS Kft. - Kaposfő

A vállalatirányítási rendszerük SEPTOWIN modulokból lett kiépítve a következő területeken: Vezetői információs; Iktató; Mérleg-eredmény; Készlet-Számla; Rendelés, Termelés.

A humánerő nyilvántartást a nexONBÉR rendszerével végzik.

OILTECH Kft. - Lovászi

Ügyviteli munkájuk leképezését a SEPTOWIN rendszerben valósítottuk meg. A következő modulok testreszabását végeztük el előzetés felmérést követően: Vezetői információs; Számlázás; Pénzügy-Számvitel-Tárgyi eszköz; Iktató és archiváló; Mérleg-eredmény kimutatás.

A humánerő nyilvántartást és elszámolást a nexONBÉR rendszerben valósítják meg, amely integrálva lett a pénzügy-számviteli modulhoz.

Kereskedelem

Alfi-DÉLKER Kft. - Budapest

A fővárosban és környékén üzemeltetett bolti kiskereskedelmi egységeket on-line kasszákkal működő FORRÁS-SQL Áruforgalmi bonyolítás rendszerrel támogatjuk.

Árklub Kft. - Budapest

Teljeskörűen FORRÁS-SQL környezetben fedtük le az ügyviteli folyamatokat a Pénzügy-Számvitel és Tárgyi eszköz mellett, a teljes Áruforgalmi bonyolítás is, Kis- és Nagykereskdelmi vonalon egyaránt. Mobil eszközöket integráltunk a rendszerhez a kereskedelmi tevékenység támogatására: bevételzés, árukiadás, leltározás feladatokhoz.

Bijó Élelmiszer Kereskedelmi Kft. - Budapest

A teljes Áruforgalmi bonyolítás rendszer a GRIFFSOFT ZRt. legújabb FORRÁS DOTNET 2014-es fejlesztőeszközével lett a MAJUKOSOFT által teljesen egészében újra strukturált modern alapokra programozva. A Bijó Kft. biótermékek kis- és nagykereskedelmére szakosodott budapesti központú, országos értékesítési lánccal működő vállalat. Az Áruforgalmi bonyolítás FORRÁS DOTNET megvalósítása a két kereskedelmi modul mellett a kasszaprogramot is tartalmazza elsőként az országban. A forgalmi adatokat a FORRÁS standard pénzügy-számviteli moduljai felé adja fel. Aktíválva lett még a Tárgyi eszköz nyilvántartás. A raktári munkálatokat ipari kivitelű kézi informatikai eszközökkel támogatjuk.

Csuri-007 Kft. - Szigetvár

A pékség köré szervezett értékesítő cégek tevékenységét, bolti kiskereskedelem, mozgóárus értékesítés, FORRÁS-SQL fejlesztőkörnyezetben egyedileg kifejlesztett Áruforgalmi bonyolítás programmal oldottuk meg. A pénztárgépek on-line és off-line módon is adják fel az értékesítésre vonatkozó adatokat.

EXACTOR Team Kft. TUTI Nagyker - Szeged

Élelmiszer és vegyiárú nagykereskedelem a cég profilja. Az Áruforgalmi bonyolítás FORRÁS-SQL fejlesztőeszközzel lett kialakítva, a nagykereskedelmi kassza programot FORRÁS DOTNET alapokon fejlesztettük. Az értékesítést e-Bolt is segíti. A raktározási munkafeladatokat ipari kivitelezésű mobil informatikai eszközökkel támogatjuk. A rendszer szervezésénél külön modulokként fontos feladatként lettek még meghatározva, majd egyedileg kialakítva: Beszerzési és logisztikai modul; Kontrolling és döntéstámogatás. A forgalmi adatok a FORRÁS standard Pénzügy-számviteli modulja felé kerülnek feladásra.

Kisalföld FÜSZÉRT Kft.

Az Észak-Nyugat Dunántúli régióban elhelyezkedő kiskereskedelmi bolti hálózatot a központi Áruforgalmi bonyolítás rendszerrel on-line üzemmódban működő kasszák látják el forgalmi adatokkal, amihez a nagykereskedelmi tevékenységet is ellátó központi raktárbázis szintén csatlakoztatva van. A raktárbázison folyó munkálatokat kézi adatgyűjtő eszközökkel támogatjuk: szállítói bevételezés, árukiadás, leltár-rovancsolás (bolti egységekben is alkalmazható e két funkció) A központi Pénzügy-Számviteli rendszer és Eszközgazdálkodás ugyan azon a platformon - FORRÁS-SQL - fut, mint az Áruforgalmi bonyolítás.

A rendelésfelvételt a WEB-portál külön felületén interneten keresztül adják le a vevők.

OBERT Kft. - Kaposvár

WEB-áruház lett kialakítva az internetes értékesítés beindításához, amely integrálva lett a FORRÁS-SQL Áruforgalmi bonyolítás rendszerhez. Szintén FORRÁS-SQL könyezetű a Pénzügy-Számviteli rendszer és a CRM terület is. Ezzel van megtámogatva a Beszerzés - Logisztika, amely a szervezéskor kiemelten lett kezelve.

Szerszámfutár Kft. - Kaposvár

Áruforgalmi bonyolítás programunk FORRÁS-SQL fejlesztőkörnyezetben a nagykereskdelmi tevékenységet fedi le, egyedi igényként a helyszíni vevőrendeléseket on-line üzemmódban rögzítik a partnerlátogató menedzserek.

TIPP Bt. - Kaposvár

A kiskereskedelmi folyamatok két csatornán lettek megvalósítva:

Web-áruház kialakítása, amely szervesen on-line kapcsolatban áll a FORRÁS-SQL Áruforgalmi bonyolítás rendszerrel.

Bolti kiskereskedelmi rendszer, amely az Áruforgalmi bonyolítás rendszer al-modulja.

Az integrált vállalatirányítási rendszer kialakításánál külön figyelmet fordítottunk szervezéskor: ellátási láncmenedzsment, készletgazdálkodás, logisztika, ügyfélkapcsolat kezelése.

A könyvelést a SEPTOWIN modulok támogatják: Pénzügy-Számvitel és Tárgyi eszköz; Iratikatató és archiváló, intranet.

Könyvelőirodák

AQUA-BÜRO Kft. - Pécs

Az ügyviteli nyilvántartásokat a SEPTOWIN vállalatirányítási rendszer moduljai támogatják: Számlázás, Pénzügy-Számvitel-Tárgyi eszköz, Mérleg-Eredmény kimutatás.

Vízgazdálkodás

Dombóvári Vízmű Kft. - Dombóvár

A Vízmű ügyviteli folyamatait a FORRÁS-SQL vállalatinformációs rendszer standard moduljaival oldja meg: Pénzügy-számvitel; Készletkezelés; Tárgyi eszköz.

A bérszámfejtást a nexONBÉR rendszer segíti.

Rinya-Dombó Menti Vízgazdálkodási Társulat - Nagyatád

A Számlázás, valamint a Pénzügy-Számvitel-Tárgyi eszköz SEPTOWIN modulok segítik a cég ügyviteli munkáját.